Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Feest op maat

Zin in een groots en gezellig familiefeest maar geen idee hoe je dit aanpakt? Ben je de wanhopige uitverkorene in je bedrijf die het jaarlijkse personeelsfeest moet organiseren? Geen nood. Bij de Feest Tuin kan je snel en eenvoudig een passende feestformule kiezen.

Zijn onze formules echter te beperkt voor wat jij voor ogen hebt? Ga dan voor een feest op maat. Dan gaan wij all the way voor jou en werken we een privé – of bedrijfsfeest voor je uit dan perfect voldoet aan je wensen en voorkeuren. Reken alvast op bakken creativiteit, vlot overleg en transparantie inzake jouw mogelijkheden versus kostprijs.

We leggen samen het thema vast, werken een mood board met beeldmateriaal voor je uit, verzorgen alle boekingen, voeren alles stapsgewijs uit en houden het budget mooi onder controle. Van feestmateriaal en decoratie tot drankjes en bediening; we zorgen ervoor dat dit stipt bij je thuis of op locatie geleverd, klaargemaakt en opgeruimd wordt. Je hoeft alleen samen met je gasten zorgeloos te genieten van het feest!

Interesse in een feest op maat van jouw wensen?