Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Wat we doen

De Feest Tuin verzorgt feesten voor particulieren en bedrijven voor 50 personen en meer. Je kan bij ons terecht voor de organisatie en uitvoering van diverse familiefeesten, zoals communie en lentefeest, doop en babyborrels, verjaardag, jubileum, dansfeest, huwelijk en verloving.

Heb je nood aan een professioneel opgezet bedrijfsfeest? Ook voor een receptie, walking dinner, personeelsfeest, pensioenviering, product presentatie of ander bedrijfsevent kan je bij ons aankloppen.

Waar je dat feest wil laten plaatsvinden is volledig jouw keuze. We voeren tuinfeesten, feesten bij je thuis of op locatie, in halfopen of gesloten ruimtes uit. We voorzien bij een openluchtfeest standaard een kwaliteitsvolle feesttent en houden rekening met koeling of verwarming naargelang de weersomstandigheden.

 

 

 

Formule versus feest op maat

We leveren een totaalconcept; we begeleiden je in je keuze van het thema, de aankleding en het nodige feestmateriaal. Via onze betrouwbare partners zorgen we voor alles wat jouw feest nodig heeft: van decoratie, stoelen en tafels, tot muziek, catering en personeel. We selecteren onze partners op basis van kwaliteit, stipte levering en hun vlotte, oplossingsgerichte service.

Geen idee wat je precies nodig hebt voor je feest? Dan kan je eenvoudig en snel kiezen uit onze formules, die we op basis van onze ervaring van basic tot luxueus voor je samenstelden. Zo heb je onmiddellijk een duidelijk idee hoe je feest er gaat uitzien en van het bijhorende prijskaartje.

Zijn onze formules je te beperkt en kies je voor maatwerk? Dan gaan wij all the way voor jou en werken we een feest voor je uit dan perfect voldoet aan je wensen en voorkeuren. Reken alvast op onze creativiteit en transparantie inzake mogelijkheden versus kostprijs.